VIDEOPREMIÄR: Birdcloud – ”Saving Myself for Jesus” (Out On The Rise-session)

Amerikanska countryduon Birdcloud – bestående av Makenzie Green och Jasmine Kaset – är på väg mot Sverige och de presenterar sig genom att framföra ”Saving Myself for Jesus” för Out On The Rise. En sessionvideo som visas allra först på HYMN (låten är hämtad från Nashville-duons självbetitlade debut-EP från 2011). Turnéstarten sker dock i vårt kära grannland Norge.

2017-09-16 Den Gamla Skolan Tattoo, Borås

Kommande spelningar:

13 september, Oslo (Cafe Mono), 14 september, Karlstad (The Bull Bar), 15 september, Motala (Bomber Bar), 16 september, Brorås (Den Gamla Skolan Tattoo), 17 september, Eksjö (Emmas Lada), 18 september, Uppsala (Hijazz Klubb), 19 september, Stockholm (Bar Brooklyn), 20 september, Mariehamn (Pub Ettan), 21 september, Örebro (East West) 22 september, Höganäs (Garage Bar), 23 september, Göteborg (Pustervik) och 24 september, Malmö (Plan B).