HYMN HIGHLIGHTS: 10

HYMN HIGHLIGHTS tog semester i ett par veckor, men nu är din favoritspellista tillbaka. Den tionde uppdateringen i ordningen.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi lagt till nytt från indiefavoriter som EMA, Frankie Rose, Hinds och Destroyer. Vi har också adderat ny musik från svenska stjärnskott som Simian Ghost, Aura Oyasumi och Maja Francis. Detta och mycket annat kan du lyssna på nedan.