TÄVLING: Vinn biljetter till Molly Nilsson på Babel

En av sommarens absolut finaste bokningar har Malmöitiska spelstället Babel gjort. Torsdagen den 20 juli kommer äntligen Berlinbaserade svenskan Molly Nilsson på Sverigebesök. Vi är nog en hel del som förälskat oss i spår som ”1995” och ”Let’s Talk About Privileges” – DIY-synthpop när den är som allra bäst. Och nyligen släpptes albumet Imaginations – en platta som inte bör missas.

HYMN har längtat efter en spelning med detta geni och är därför extra stolta över att vi fått lov att lotta ut ett par biljetter till spelningen. Är du sugen på att se Molly Nilsson live och dessutom ta med dig en vän på konserten? Tävla genom att svara på frågan nedan och skicka svaret till chefred@hymn.se senast fredagen den 7 juli klockan 10.00.

Vad heter den amerikanska musiker som gjort en uppmärksammad cover på Molly Nilssons låt ”Hey Moon”?