HYMN HIGHLIGHTS: 6

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi bland annat uppdaterat med sovrumspop från nyzeeländska Fazerdaze, nytt från svenska stjärnskott som Iman, Aurelia DeyKatohjärta, Pole Siblings och KNASH och en helgjuten, Feist-frontad, låt från kanadensiska indierockkollektivet Broken Social Scene. Detta och mycket annat kan du höra om du trycker på play nedan.