VIDEOPREMIÄR: Stiko Per Larsson – ”När du inte längre hör mig”

Singer/songwritern Stiko Per Larsson är bland annat känd för sitt okonventionella sätt att turnera på – till fots! Idag den 16 maj börjar hans elfte vandringsturné. I samband med det premiärvisar HYMN nya videon ”När du inte längre hör mig”.

27 stopp är inplanerade innan Stiko Per Larsson avslutar vandringsturnén i Leksand den 11 juni (se hela turnéplanen här). Den här gången är målsättningen att samla in 250 000 kronor till Barncancerfonden.

Låten ”När Du Inte Längre Hör Mig” kom till under den förra vandringsturnén och inspirerades av saknaden som han kände efter sin familj och sin då knappt ettårige son. Så här beskriver Stiko själv låten:

– Texten handlar om att sakna någon man älskar, att inte kunna vara där för den människan trots att det är det man helst av allt vill just då. Texten handlar också om det obestridliga faktum att tiden och universum är byggt på ett sådant sätt att vi alla en dag kommer att skiljas permanent från våra nära och kära. Det finns ingenting att göra åt det, men med den här sången vill jag försöka fånga tiden en liten stund.