Veckans FYND: Ctrl All; Delete, SIRÉN och Märtha Frans

Ctrl All; Delete

Då var det måndag och återigen dags att presentera tre FYND som fler borde hålla ögonen på!

Ctrl All; Delete

Från Varberg kommer Ctrl All; Delete med sångaren Rickard Jacobsson i spetsen (också medlem i industribandet Bulletproof Cupid). I förra veckan släpptes EP:n Purged Through Allegation och en fullängdare är bekräknad till hösten. För fans av högintensiv och tight garagepunk!

SIRÉN

Den 28 april släppte det nystartade musikkollektivet och skivbolaget JEJUNE en singel med SIRÉN som i ”Hold Me” sjunger om psykisk ohälsa och ångest. Det här är ljuvlig elektronisk pop, och en på samma gång melankolisk och hoppfull låt.

Märtha Frans

Märta Frans utgörs av Sofia Adolfsson och Johan Schön som genom en fusion mellan musik, konst, performance och bilder skapar något alldeles eget. Inspirationen hämtas bland annat från hiphop, dansmusik och svenska visor, vilket resulterar i spretig men svänging elektronisk pop med texter på svenska. I förra veckan släpptes två nya låtar – ”Pga dig” och ”Släppa taget”.

Lyssna på vår playlist med FYND här.