PREMIÄR: Vilma Colling – ”Förlorad med seger”

För en del kanske nittionåriga Vilma Colling känns igen som sångerska i hyllade indiepopakten En drös poeter. Efter att bandet tagit en paus är det nu dags för Vilma att stå på egna ben. Två singlar är redan släppta och den tredje i ordningen, ”Förlorad med seger”, får idag premiär via HYMN.

– ”Förlorad med seger” är en indiepop-låt med lite attityd i bakgrunden. Det är väl en ärlig, om något förvrängd, verklighet jag lever i. Låten handlar om att släppa taget och bara gå vidare. Jag hatar all typ av förändring, så jag försökte övertyga mig själv genom att göra en peppig låt om det. ”Min sikt må va sämre, men jag kommer alltid gå längre”. Försökte printa in de orden i skallen, säger Vilma om låten.

Gillar du svensk pop i stil med Veronica Maggio och Little Jinder? Då bör du absolut ta en lyssning. Premiär nedan: