Veckans FYND: Ragata, Norra Reviret och Snake City Rockers

Då var det måndag igen och dags för veckans FYND!

Ragata

Skånebandet Ragata gör punk av den sort som folk har tryckt ur sig sen 1977 – byggd på ilska, driv, energi och känsla. Bandet själva beskriver sig som ”glamorös och svettig femipunk” och det sätter fingret precis på vad det handlar om.

Norra Reviret

Luleå-baserade Norra Reviret har medlemmar från bl.a. Könsförrädare, och precis som det bandet rör det sig om strålande indie byggd på känsla. Mattias Alkberg utsåg Norra Revirets låt ”Järnnätter” till ”årets låt alla kategorier”. Bara tre låtar har släppts, men bandet jobbar på nytt material som de hoppas kunna släppa snart. Det ser vi fram emot!

Snake City Rockers

Stockholms Snake City Rockers gör hardcorepunk i den amerikanska skolan. Snabbt, ilsket, energiskt. Singeln ”Old” känns väldigt lovande och ett album är på gång.

Lyssna på vår playlist med FYND här.