Fuzzkill Records bjuder på kärlek

Fuzz

Skotska etiketten Fuzzkill Records – baserad i Glasgow – är mästare på att hitta oetablerade band och artister. Bland utgåvorna samsas både samlingar och regelrätta studioreleaser. Alltid med fingertoppskänsla.

Bredden är imponerande och nyligen släpptes tredje delen i serien Now 666: That’s What I Call Music. Fullmatad med DIY-låtar som får hjärnan att koka över. Idag är det som bekant Alla Hjärtans Dag och därför passar HYMN på att tipsa om bolagets samlingsserie Under The Cover, där etikettens egna favoritartister tolkar kärlekslåtar från förr.

Andra utgåvan:

Kan även rekommendera Fuzzkill Records senaste bandsläpp, popfuzziga Shredd, som bjuder på snygga gitarrer och medryckande tuggummimelodier. Bandets aktuella EP Everytime We Meet I Want To Die är ett av årets hittills finaste släpp.