Festivalpodden: Episod 158 – Håkan

I Festivalpodden träffas Linus Bjarnelo och Filip Beijer varje vecka för att diskutera och dissekera de senaste nyheterna från festivalvärlden och nöjesbranschen. Högt och lågt, nördigt och ytligt samt ironi och allvar varvas i denna härliga pratfest.

I detta avsnittet snackar vi om den helt SINNESSJUKA recensionsorgien kring Håkan Hellströms New York-spelningar. Men skit i det! För vi har även träffat en mycket roligare Håkan. Linus har nämligen varit i Emmaboda och träffat Emmabodafestivalens festivalgeneral Håkan Karlsson över en flaska bubbel och en exklusiv intervju. Han berättar bland annat om Emmabodas och festivalsveriges utveckling, jämför ölbranschen med musikbranschen, festivalsäkerhet, festivaldöden, samt amerikanisering. DET! Och mycket mer!

logga_vit_text