PREMIÄR: Mi von Ahn – ”Dust”

Vi fastnade för Umeåartisten Mi von Ahn när vi såg henne framföra en cover på The War On Drugs ”Red Eyes” i våras. Hennes singel ”With Blue Eyes” var grym den också. Nu är det dags för singelsläpp nummer två – en låt som kommer att höras i Maria Wern-filmerna som sänds på TV4 i vår. Lyssna på vackert vemodiga ”Dust” nedan:

Mi berättar:

– För mig handlar ”Dust” om en gammal dammig relation. En önskan om att komma någon nära, men som inte kan finnas där. Ändå går det inte att bara lämna och gå därifrån. Känslan av att allt kanske bara är på låtsas. Grunderna till texten hittade jag i en av mina gamla anteckningsböcker. Jag försökte återuppliva det jag kände då när jag skrev raderna genom att omvandla det till något aktuellt och en känsla jag har idag.

– Jag kan egentligen inte säga att texten handlar om en specifik sak, för mig har den en viss innebörd men någon annan kanske kan relatera till något helt annat. Det är det jag vill. Men jag gillar verkligen låten och hoppas andra kommer göra det också.