TÄVLING: Vinn Father John Misty-merch och skiva

Father John Misty

Nästa söndag, den 15 november, gör Josh Tillman och hans musikaliska projekt Father John Misty ett efterlängtat återbesök i Sverige och spelar ett utsålt gig på Berns i Stockholm. Vi peppar inför detta genom att köra en tävling i samarbete med PIAS där du kan vinna Father John Misty-prylar – t-shirts, pins och senaste plattan I Love You Honeybear på cd.

fjm_shirt_nophotographyFJM_Pin_Bundle

Sugen på att vinna? Svara på frågan nedan och skicka ditt svar till chefred@hymn.se senast fredagen den 13 november kl 10.00. Vi väljer ut en vinnare som får ett Father John Misty-paket deluxe (t-shirt, pins, skiva) och en som får ett ”tröstpris” i form av en t-shirt. Skriv också om du vill ha storlek M eller L om du vinner.

Vilken är din favoritlåt av Josh Tillman/Father John Misty och varför?