TÄVLING: Vinn biljetter till Sonny & The Sunsets i Köpenhamn

Loppen, beläget i Christiania, är en av Köpenhamns mest klassiska och samtidigt också mysigaste konsertlokaler. Lokalen ger nästan känslan av svartklubb och scenen är låg så det nästan känns som banden spelar nere i publiken. Bokningarna är också av genomgående hög klass och ölen håller en mycket rimlig prisnivå. En kväll på Loppen är alltid en bra kväll.

Vi har fått möjlighet att lotta ut 2 x 2 (d.v.s. två biljetter var till två personer) till spelningen med amerikanska garagebandet Sonny & The Sunsets, som i år släppt utmärkta albumet Talent Night At The Ashram, på onsdag (16 september).

Vill du vara med och tävla om biljetter? Svara då på frågan nedan och mejla svaret till chefred@hymn.se senast på tisdag 15/9 kl 18.00.

Från vilken stor amerikansk stad kommer Sonny & The Sunsets?