Zig Zags tillbaka med grötig EP

Zig Zags från Los Angeles släppte en av förra årets absolut bästa punkskivor (In the Red Records) och nu är de tillbaka med en ny EP. Denna gången är det Famous Class som står för släppet. Bolaget har gjort sig kända för extravaganta vinylsläpp, som till exempels Ty Segalls senaste Mr. Face, vilken kom med 3D-omslag komplett med glasögon och allt. De är också kända för sina limiterade färgvinyler i LAMC-serien (står för Less Artists More Condos) som parar ihop två band per singel. Men om man vill ha Zig Zags slimegröna singel får man vara snabb eftersom den sannolikt är slutsåld innan releasedatumet 11 augusti. Skivan innehåller fyra nya grunge/punk-nummer, kolla in den extra grötiga ”Gröth” här.

Håll också utkik efter det nästa och 16:e släppet i LAMC, som är en split mellan albumaktuella La Luz och Scully. Skivan släpps i slutet av augusti och La Luz bidrar med en outtake från andra fullängdaren som också kommer samma månad. Ni kommer garanterat kunna läsa mer om dem här då och i samband med att de kommer till Sverige och spelar. Som allt annat i LAMC bestämmer du själv hur mycket du vill betala för att ladda ner musiken och alla intäkter går till en välgörensorganisation för musikundervisning vid namn Save the Music.