PREMIÄR: Immunförsvaret – ”Kukhuvudstaden” + ”Fanta och Chips”

Tidigare i somras stod HYMN för premiären av Immunförsvarets video till ”Svartvattnet” från bandets debutplatta 30 års arbete. Nu är ännu en singel här, en singel som fått den något kontroversiella titeln ”Kukhuvudstaden”.

Enligt bandets David Björkén är det dock ingen diss av huvudstaden det handlar om, tvärtom:

– Singeln ifråga är en hyllningssång till staden där vi är bosatta, en stad så vacker att man ska vara glad att man får vara här överhuvudtaget, och tacksam för vilket korttidskontrakt som helst. Hade Ulf Adelsohn gett oss jobbet att komponera Stockholms signaturmelodi i stället för Lasse Berghagen, så skulle den ha låtit precis så här.

Dessutom bjuder Immunförsvaret på B-sidan ”Fanta och Chips”, en låt som i sin tur handlar om Luleå – ”staden där de lärde sig gå och jaga”.

Premiär för båda låtarna på HYMN i detta nu! Lyssna nedan: