Musik- och konstfest för psykisk mångfald

Trenchfoot är ett av banden som kommer att spela på Diagnosafton.

Under fyra torsdagar på rad, med start i övermorgon, kommer medlemmarna i Malmöbanden Pretentious Moi och Mögbarn att anordna kvällar på temat psykisk ohälsa under namnet Diagnosafton. Tanken är att med hjälp av konst, musik och föredrag slå hål på myterna om psykisk ohälsa och istället lyfta fram de styrkor som finns hos människor med någon typ av diagnos.

Förutom banden själva kommer bland annat akter som Trenchfoot, Nova Blast, Hanutten och Cudies spela live. Föreningen Hjärnkoll håller föredrag under invigningskvällen. Dessutom ställer en hel drös med konstnärer ut i Konstboden. Det hela går av stapeln i Malmö Folkets Park och inträdet är gratis. Grymt och viktigt initiativ tycker vi!

Läs mer om kvällarna här.