HYMN presenterar: Dolores Haze på Södra Teatern 3/6

För lite drygt en månad sedan lanserade vi HYMN. För att fira vår tillblivelse – och hylla de fantastiska artister som förgyller vår tillvaro – arrangerar vi en rad klubbar runt om i landet. Nu har turen kommit till Stockholm och Södra Bar på Södra Teatern. Den 3:e juni är det HYMN-fest och konsert med inga mindre än hyllade postpunk-kvartetten Dolores Haze.

Klubben drar igång vid åttasnåret, bandet går på runt 22. Bakom skivspelarna står HYMN-skribenter och inträdet kostar inte en spänn. Så boka in datumet, snöra på kängorna och gå på klubb med oss och Stockholms bästa noiserockband. Vi är ganska säkra på att det kommer att bli fantastiskt!

Dolores Haze debuterade med EP:n  I Did Not Kill Sam 2013 och sedan dess har bandets karriär gått spikrakt uppåt och framåt. Med senaste EP:n I Got My Gun har Groovy Nickz, Groovy Fuck, Lucky Lollo och Foxy Saga etablerat sig som ett av landets hetaste akter.

Mer information på Södra Teaterns webb.

Facebook-event.