LANSERINGSFEST HYMN!

Rockfoto har lanserat HYMN – nätets nördigaste och snyggaste musikmagasin. Med fokus på kvalitet och kunskap både vad gäller text och bild levereras dagligen reportage, recensioner, intervjuer, krönikor och tips. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media.

Detta vill vi nu fira med er! Fredagen den 8 maj anordnar vi därför releasefest för HYMN på Pustervik i Göteborg. Festen hålls i matsalen och startar i samband med Klubb Instants öppnande 21.00. Firandet pågår ända till stängningsdags 03.00. Vi spelar skivor och du undrar om det fanns en tid innan HYMN.

HYMN kommer framöver att anordna liveklubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö – men den här gången står sajten och lanseringen i fokus.

Mingelfoton utlovas, Rockfotos Pao Duell kommer att vara på plats för att föreviga denna mycket minnesvärda kväll.

Välkomna på fest! Facebookevent här.

Göteborgsskribenterna kommer att stå i dj-båset denna fredag och bjuder därför nedan på en spellista att peppa med inför kvällen: