Art by Apes-session med Berg & Bedragare

Berg & Bedragare är redo att följa upp sin självbetitlade debut och HYMN har tagit del av en video där Uddevallabandet presenterar sin kommande musik för allra första gången. Det handlar om en session där gruppen framför en avskalad version av nyskrivna och vemodiga ”Handlöst”. Tidlöst och vackert.

Berg & Bedragares sångare och låtskrivare Christoffer Berg ger sin bild av inspelningen och låten:

Art by Apes filmade denna session med Berg & Bedragare i januari i en stuga på Herrestadsfjället utanför Uddevalla. Utöver en go stund i all enkelhet är det också ett smakprov från platta nr. 2 som borde komma nån gång detta decennium, förmodligen nu i höst/vinter. Låten ”Handlöst” handlar om massa saker, men om man ska rycka tag i något så kan man väl säga att den gamla hederliga frihet-symbios-konflikten finns där. Förutom ett avskalat Berg & Bedragare-gäng så är Anton Alvin med och gästar.