Listan v.24

Veckans lista är här för att försköna helgen med en liten samling riktigt bra musiktips!

Feathered Arms – ”It’s Not Me, It’s You” (video)
Vi har redan konstaterat det flera gånger: Feathered Arms tillhör Malmös absolut bästa band. Nya videon till ”It’s Not Me, It’s You” är inget undantag. Bandets Tobias Åström har gjort videon. Grym!

Fading Yellow 16 (samlingsskiva)
I höst är det dags för ytterligare en utgåva i Fading Yellow-serien. Kvaliteten är bestående och det finns få samlingar som sammanfattar dåtiden bättre än dessa imponerande arkivutgrävningar – 60- och 70-talet låter bättre än någonsin i upphovsmannen Jörgen Johanssons regi.

Adam Tensta (ft. Spoek Mathambo) – ”Head Trippin” (låt)
Adam Tensta har länge utmärkt sig genom sitt bastunga elektroniska sätt att göra hiphop på. Nu samarbetar han med Carli och släpper en ny låt varje onsdag resten av juni på Respect My Hustle Records. Först ut är en given klubbhit ihop med den sydafrikanske Spoek Mathambo. Det studsar!

Som Fan & Silvana Imam ”Demi Moore” (video)
Silvana Imam håller på, glädjande nog, att slå stort. Hennes EP När du ser mig ● Se dig får toppbetyg överallt, på söndag står hon på #KENTFEST:s scen ihop med Beatrice Eli och Julia Spada och i slutet på maj stod hon på Fasching ihop med Som Fan – där videon till den sköna ”Demi Moore” spelades in.