Parkliv i Hornstull på lördag

Parklifefestivalen har lyckas skrapa ihop en gedigen lineup i år. På lördag återförenas Sveriges svar på Pavement på festivalen, som går av stapeln på Lasse i Parken i Hornstull (Stockholm). Det är givetvis Niccokick som åsyftas. För första gången sen 2008 spelar bandet ihop så ta chansen att få höra ”Turn 27” en sista gång innan bandets alla medlemmar hunnit bli 37.

Inte nog med detta: brittiska Shopping, hajpade Alice Boman, debutanterna i Göteborgsbandet Pretties For You samt omskrivna skrammelkvartetten Västerbron kommer också att spela på lördagens indiefestival. Mellan 16 och 23 på lördag den 14:e juni är det som gäller. Efterfesten hålls på Debaser Strand där Jerry Boman och GrrrlCollection spelar skivor. Låter som en heldag/kväll/natt!

Kolla in festivalens hemsida för mer info.