Feministisk kulturfestival i Malmö

Nordiskt Forum Malmö 2014 – New Action on Women’s Rights är ett unikt ”feministiskt Almedalen” i Malmö den 12-15 juni. Nu presenterar Nordiskt Forum hela kulturprogrammet – fyllt av aktiviteter inom musik, konst, dans, litteratur och teater. Forumet får också en officiell låt; ”Woman” av hajpade artisten Adée!

Bland programpunkterna finns bland andra Ane Brun, Emil Jensen, Cleo & Kristin Amparo med Broke ’N Tipsy, Femtastic med låten ”FATTA”, Tussilago, dansaren Virpi Pahkinen och norska Queendom. På invigningsceremonin blir det bland annat allsång ledd av skådespelaren och komikern Josefin Johansson, som gästas av bl. a. Arja Saijonmaa och Kakan Hermansson.

Här kan du läsa hela programtidningen

Lyssna på Nordiskt Forums officiella låt ”Woman” här nedan: