Ge bort ditt favoritband i jul

Letar du efter en personlig julklapp, men har lite inspirationsbrist? Vi har lösningen. Köp ett rockfotografi till din mamma, kompis eller käraste. I vår enorma bildbank finns bilder som passar alla och du kan själv välja storlek efter smak och plånbok. Från 149 kronor och uppåt. Vi skickar hem fotona till dig men för att säkra leveransen innan jul måste du beställa innan den 17:e december!

Leta rätt på det band eller den artist du söker genom att 1. bläddra på artistsidan eller 2. söka i sökrutan längst upp i högra hörnet. Klicka på den bild du vill ha. Välj storlek och antal innan du klickar på ”lägg till i kundvagn”. När du valt ut de bilder du vill köpa går du vidare till ”kassan” där du fyller i leveransinfo och betalsätt innan du accepterar våra köpvillkor och avslutar köpet genom att klicka på ”beställ nu”-knappen. Sen är det färdigt.

Ange rabattkoden JUL2013 för att få 15% rabatt på hela din beställning.

Rockfoto önskar er alla en riktigt god jul!

× × ×