”Dragon” (MS MR remix) – Fallulah

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/113613239″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

”Det svenska popundret” är välbekant och ständigt pågående men just nu är frågan ändå om det inte görs minst lika mycket bra popmusik i vårt sydvästra grannland Danmark. Inte minst såg vi detta på Öresundsfestivalen i Malmö i maj då många av de nyare danska stjärnorna intog Malmös klubbscener och gjorde bejublade spelningar inför storpublik.

New York-duon MS MR, som nyligen spelade på Popaganda, verkar också ha fått upp ögonen för den spännande danska popscenen. För några månader sedan gjorde de en grym remix på MØ:s ”Pilgrim” (se nedan) och idag droppade deras remix av Fallulahs ”Dragon” (ovan) som i original återfinns på hennes album Escapism. Där är den en vild, slagverksbaserad poplåt men i MS MR:s känsliga händer har den klätts om för att passa dansgolven. En hit!