Vem ringer du när huvudakten ställer in?

På ön Curacao i Karibien ordnas så här års en fin festival för jazz-, soul- och funkälskare som bär namnet Curacao North Sea Jazz Festival. Högst upp på årets affisch stod Usher. Med bara tre dagar kvar till festivalen, som alltså går av stapeln kommande helg, blev Usher tvungen att ställa in. Men det finns ersättare. Och det finns ersättare. Från festivalens hemsida:

Due to personal circumstances, Usher had to cancel his concert at the Curacao North Sea Jazz Festival. Fortunately we can announce that none other than the legendary Prince will take Sam Cooke stage.

Så nu vet svenska festivaler till nästa sommar vem de ska ringa när de får återbud tre dagar innan festivalen.

På Curacao North Sea Jazz Festival spelar också bland annat Herbie Hancock, The Roots, Gladys Knight, Diana Ross, Erykah Badu, Esperanza Spalding och Raphael Saadiq. Om man inte längre vill gå på grund av att Usher ställde in får man såklart pengarna tillbaka.