Neil Young ställer in spelning på Way Out West

För en liten stund sedan kom beskedet som tyvärr många av dagens Way Out West-besökare inte ville höra. Neil Young and the Crazy Horse blir tyvärr tvungna att ställa in kvällens spelning på grund av att en bandmedlem har varit i en olycka. Resterande datum av Europaturnén är nu inställd. För de som har en endagsbiljett för torsdagen gäller den nu hela helgen.

Här är den officiella texten från Neil Young & Crazy Horse:

”Due to an accident involving Crazy Horse, the remaining dates on the Neil Young and Crazy Horse tour of Europe and the British isles have been cancelled. We are sorry for any inconvenience this causes to our fans or the Festivals where we were scheduled to appear. As you must be, we too are disappointed at this unfortunate turn of events.”
– Neil Young and Crazy Horse.