Brooklyn Sweden blir av i år igen


Förra sommaren bjöd Debaser in till Brooklynfest under dagarna två i både Stockholm och Malmö. Sexton band spelade live och ölutbudet stavades Brooklyn. Och festen blir av i år igen, om än i en lite annorlunda upplaga om jag tolkar Debasers hemsida rätt. Fokus blir inte enbart på musik utan också på andra kulturformer såsom film och konst. Inbokade band för Stockholm är bland annat Lydia Lunch, Designer Drugs och EL-P, medan Designer Drugs hittills är enda offentliggjorda bandet på hemsidan för Debaser Malmö. Kalaset blir mellan den 23:e och 25:e augusti. Pepp!

Saxat från Debasers hemsida:

”Vi är väldigt glada över att kunna presentera den andra upplagan av Brooklyn, Sweden. Förra året flög vi hit 16 band, i år breddar vi oss och bjuder in till, vad vi skulle vilja kalla, Sveriges största kulturfest tillägnad Brooklyn. Tillsammans med Brooklyn Brewery skeppar vi in det vi tycker är bland det bästa då det kommer till KULTUR från Brooklyn just nu. Vi snackar såklart musik men det är inte bara där vårat fokus ligger. I år satsar vi större på maten och drycken, vi lägger mer krut på filmen och konsten och vi mixar det till något nytt, något som vi är ganska säkra på att ni inte sett i Sverige tidigare.”