Dags för Hultsfred STOXA

Imorgon drar årets kanske mest omtalade festival Hultsfredsfestivalen goes Stockholm! igång. Evenemangsområdet Stoxa kommer att fyllas med festivalglada campare, pendlande storstadsbor och skönsjungande artister. Givetvis kommer även vi på Rockfoto att finnas på plats för att bevaka, dokumentera och för att njuta av stämningen. Vi är laddade och har stora förväntningar utifrån det artistutbud festivalen bjuder på. Brittisk rock, svenska stjärnskott och tunga beats – en bredd som förhoppningsvis kan locka en mångfaldig publik.

Festivalen har fixat gratisbussar från storstäderna och campingarna består av traditionella tält/husvagnsområden men det ges även möjlighet att bo i så kallade ”podpads”. Små hus som är ljudisolerande och innehåller både säng och miljövänlig el.

Vi hoppas på strålande solsken, langos och sköna ”festival-outfits”. Fem stycken scener finns på området, 5000 parkeringsplatser och över 90 artister/band som är redo att bjuda Stoxa upp till dans. Ni kan enkelt hålla er uppdaterade genom oss via vår hemsida samt på Twitter och Facebook.

Festivalen pågår mellan 13-15 juni och vi räknar just nu ner timmarna till de första artisterna intar scenen imorgon klockan 12:30.

Peppa redan nu med denna playlist med det mesta av det bästa som spelar på festivalen: