”New York” – Urban Cone

Sedan hösten 2012 har killarna i Urban Cone turnerat intensivt fram och tillbaka över Atlanten. Där kom bland annat den nysläppta singeln ”New York” till. En låt som de själva förklarat betyder mycket för dem. ”New York beskriver rädslan för att någon eller någonting ska försvinna, att en kärlek eller en känsla ska förändras eller som att i låttiteln, en stad som man älskar inte ska vara densamma”. Det kan låta löjligt men jag tänkte och kände likadant andra gången jag skulle över till just New York nu i våras: ”hoppas staden är likadan som sist”.

Låten i sig är skönt poppig och kommer nog gå hem på de flesta förfester hemma i sommarstugorna.

I sommar kan ni se Urban Cone på Roskildefestivalen, Putte i Parken, Trästocksfestivalen och på Gröna Lund i Stockholm.

Lyssna på låten nedanför och dröm er bort till ”Det stora Äpplet”.