Adrian Recordings på Öresundsfestival

Öresundsfestivalen närmar sig med stormsteg och vi vill slå ett extra slag för skivbolaget Adrian Recordings gratisevent i samband med denna. På lördag, den 11:e maj, håller de till på Debaser Malmös uteservering.

Bossen Magnus Bjerkert spelar skivor och med sig har han två nya akter som spelar live. Kl 17 är det dags för Alice Boman som är alldeles färsk på bolaget. En Billie Holliday för 2010-talet har hon kallats. Hennes låt ”Waiting” finns att lyssna på här.

Därefter, kl 18, kommer det malmöitiska popbandet OLD att äntra scenen. ”OLD kan vara 2000-talets festligaste frälsningsarmé och de bjuder in dig på tankeväckande kafferep. Missa inte denna helhetsperformance” står det i presstexten. Låter spännande.

Senare samma kväll spelar Adrian-bandet This is Head på Debasers inomhusscen, men för att bevittna denna spelning måste du ha festivalarmband.

För mer info – besök Facebook-eventet.