Blandad musikalisk kompott på Kastello i Göteborg

Lördagen den 11 maj är det premiär för live DJ’s på café Kastello i Göteborg – beläget på Landsvägsgatan i Linné. För exakt platsbeskrivning och info klicka här. Den musikaliska blandningen kommer att vara stor, men den röda tråden är ett skönt och avslappnat sommarsväng. Allt för att komplettera den kommande värmen.

På pappret hittas bl.a. Kenyansk highlife, italiensk filmmusik och dagsaktuell hiphop, men det kommer att plockas populärkulturella russin ur hela musikhistorien. Urvalet kommer även att spegla vad som händer under festivalsommaren.

Starten sker 12:00. Därefter är eftermiddagen vigd åt musik från världens alla hörn, och nedan hittar ni Marty Robbins westernklassiker ”Big Iron”, som kommer att spelas när tillfälle ges. Ses i vårsolen!

–>