Rockfoto 10 år – utställning och vernissage

Ibland får man ta till slitna klyschor, men tiden visst går fort när man har roligt. I år är det tio år sedan Rockfoto grundades av Emma Svensson. Tio år av otaliga spelningar, hundratalas festivaler och naturligtvis branschens snyggaste artistbilder.

För att fira detta bjuder Galleri Kontrast i Stockholm på en utställning med de allra bästa bilderna ur vårt arkiv. I morgon torsdag mellan 17-21 är det vernissage och du som bor i Stockholm (eller känner för en dagsutflykt) är välkommen att titta in under kvällen. Kom förbi, prata lite med oss och titta på våra favoritbilder. Dessutom kan du passa på att spana in Rolf Adlercreutz bilder från Thin Lizzy-turnén 1979. Win-win!

Du hittar mer information på Facebook, på Galleri Kontrasts sida och passa dessutom på att läsa intervjun i Allt om Stockholm med Emma.

× × ×