Festivaltips: Köjafestivalen 2012

Köja Midsommarfestival är en midsommarfest och musikfestival i ett som äger rum mellan 21-24 juni vid Ångermanälvens strand i Ådalens hjärta, strax utanför Kramfors. Bland de bokade artisterna finns Visionfruit-killarna Estated & AMC, discoduon Preset Boys, funkiga Topprovdjur, FredAkir från Håll Käften Och Dansa, instrumentell hiphop från Broke n Tipsy och basälskande dj-duon Livet & Döden. Förutom musik erbjuds midnattstrav, bad i älven, en sillvagn, en sol som aldrig går ner och vansinnigt bra stämning.

Festivalområdet består av två delar, Mariebergsgården – där det finns sovplatser och serveras mat och Meken – en av sågverksindustrins gamla tegelbyggnader som förvandlas till klubb och konsertlokal helgen till ära. Bo kan du göra antingen i tält, på Mariebergsgården eller på vandrarhem och ta dig dit gör du enklast med någon av festivalens bussar eller med egen bil. Det går även att ta Ybuss till Kramfors. För dig som tröttnat på de stora, dyra festivalerna och vill ha ett personligare alternativ så passar Köjafestivalen utmärkt!

För mer info kolla in festivalens tumblr.