’The Realism’ – Professor P & DJ Akilles

Professor P & DJ Akilles senaste skiva Maintain EP släpptes år 2010 och blev en uppskattad efterföljare till Patience som släpptes år 2007. Men nu är den kritikerrosade Uppsala/Lund-duon tillbaka med den välarbetade skivan The Realism. En skiva där duon gräver sig djupare bland tvivel och dedikation, följer det emotionella spår svensk hip hop vittnat om det senaste året och släpper lyssnaren närmre in på livet i beats och rimstrukturer som ekar 90-talets gyllene era.

Tillsammans med bland annat Promoe och Daniel Adams Ray lever Professor P & DJ Akilles upp till sitt signum: Dope beats, dope rhymes & dope cuts och det vill man inte missa. Skivan släpps idag!

Missa inte heller när duon firar in sitt nya album på deras releaseturné:

21 mars @19, Uppsala
22 mars @Slakthuset, Stockholm
23 mars @Shelta and Publik, Göteborg
24 mars @Mejeriet, Lund