Veckans bästa spelningar 16-22 mars

Räfven

GÖTEBORG:

16 mar: Killerball, Bangatan , Crispy Strauters, the Cat Killers. Henriksberg, kl. 20.00
På Henriksberg blir det dubbelt upp med rockkonserter under kvällen. Klubb Krispigt håller hov på takterrassen och har bjudit in Killerball, Bangata och Crispy Strauters. Och inne i Ballroom spelar the Cat Killers.

16 mar: Linnéa Khalil. Kontiki, kl. 19.30
Det är nåt särskilt med artister som vågar sjunga om förälskelser, ”vi och dem” och att tro på kärleken. Det blir så lätt klyschigt, men med Linnéa Khalils brutalt vackra sångröst blir det harmoni. Hon har tidigare varit med i bandet Vacatierra men har nu tagit med sitt fyramannaband till djungelinspirerade lokalen Kontiki. Vi gillart.

17 mar: MusicForLife + Amnesty, Röda Sten, kl. 19.00
Det bjuds på musik, poetry slam, konst och dj:ande i en härligt uppfriskande mix när Röda Sten öppnar sina portar på lördag. Kvällen handlar om att engagera folk till att bry sig mer om mänskliga rättigheter. Viktigt och anmärkningsvärt att göra det på det bästa av sätt, med musik! På scen: Bruse & Co, Ruth Alice, Oskar Hanska, Tobias Erehed, Mr Artist, The Javu, Johns Vatten, Animal Club, React, Räfven… Jag behöver väl knappast vara övertydlig med att det lär bli magiskt. Det var det senast Rockfoto recenserade Räfven.