Veckans bästa spelningar 16-22 mars

Denna veckas tips innefattar allt från balkanelectro till punk, och en hel del däremellan.STOCKHOLM:

16 mar: Diskoteka Yugostyle. Debaser Medis. kl.21.00
Blanda electro, de senaste årens kanske allra mest populära klubbinslag världen över, med klassiskt svängig och brassladdad balkanmusik, och släng in ett liveband så har du något alldeles unikt, som kallas för Diskoteka Yugostyle. Sedan 2003 har bandet och klubben spelat runtom i Europa med ett tio man starkt brassband och är nu ett helhetskoncept komplett med DJs, egen dekor och intenstivt liveset.

16 mar: Kaizers Orchestra. Berns. kl.21.00
Alla som sett Kaizers Orchestra live, oavsett om det varit på småklubbar runtom Skandinavien eller på enorma scener med tusentals andra vet att det bjöds på lika mycket rockpsykos som det är cirkus och mörker. Som det enda större bandet från Norge som slagit igenom på det Europeiska fastlandet med den norska sången till trots är Kaizers Orchestra något utöver det vanliga, och spelar i Stockholm i mars 2012.