Ikväll ses vi på Babel i Malmö

http://www.youtube.com/watch?v=YUZEyTALLc0

Ikväll intar Rockfoto Babel i Malmö när vi i samarbete med Art Of Noize och Sympa Music ställer till med electrofest. Antichrist (ovan) och F.O.O.L på scen i kyrkan samt vackra toner från några av våra medarbetare som intar dj-båset i baren. Kom och dansa!

Saxat från Facebook-eventet:

”Det går inte att ignorera intresset som med explosionsartad fart de senaste åren ökat för det som kallas för elektronisk dansmusik och klubbkultur, eller det faktum att artisterna inom berörda genrer slagit in sig på riktigt i mainstreamfåran. De som lyckats allra bäst är de som hittat sin alldeles egna nisch i den elektroniska djungeln, och dessa artister är oftast även de som lyckas piska upp kravallstämning på sina spelningar.

Två av dagens främsta inom nämnde gruppering är F.O.O.L från Eskilstuna och Antichrist från Fredrikstad, som bägge två gillar sin bas lite smutsig, sina dansgolv överfulla och sina danstakter pulserande i takt med väggarnas ofrivilliga rörelse. I samarbete med Art Of Noize, Sympa Music och Rockfoto kommer två av Skandinaviens främsta electro-akter till Babel i mars för en helkväll i basens tecken.

I mars 2011 påbörjades en dokumentation av klubbkultur och electro/dubstep med en handfull engelska dubstep-artister på en spelning i Gävle, och det efterföljande året har innehållit allt från lokala framtidsnamn till artister på absoluta världstoppen. I mars 2012 firar Art Of Noize 1 år och gör det tillsammans med Rockfoto, som närmar sig ett decennium av fotografisk briljans och dominans inom musikfotografi. Till firandet är F.O.O.L (http://soundcloud.com/fuckourordinarylives) och Antichrist (http://soundcloud.com/antichrist-2) bekräftat sällskap, med Art Of Noize som DJs i Kyrkan, Rockfoto som DJs i Baren och Sympa Music som medarrangör. Välkomna.

English:

After a year of covering the best of the hard and heavy-hitting EDM world, we can now proudly bring you what is no doubt going to be an essential night for fans of trashy and big electro. We’ll proudly be presenting two of the absolute best acts in the world from the aforementioned genre and they’re straight outta Scandinavia: F.O.O.L from Eskilstuna, Sweden and Antichrist from Fredrikstad, Norway.

WHAT: F.O.O.L (S) + Antichrist (N)

WHEN: Friday 2nd March | 23-03

WHERE: Babel, Spångatan 38, Malmö

HOW: http://www.tickster.com/sv/events/g68myln1u04hpla

THE CHURCH: F.O.O.L (S), Antichrist (N), Art Of Noize DJs (S)

THE BAR: Rockfoto (S)

VISUALS: Art Of Noize (S)

ENTRANCE: 80SEK between 23-00 | 100SEK between 00-03

AGE: 18+ ”