Veckans spelningar 10-16 februari

Inga stora dinosaurier i farten denna vecka, om vi inte räknar att D’angelo tar en sväng till förbi Stockholm (han spelade ju där för två veckor sedan också). Men ändå lite smått och gott att hålla igång öronmuskulaturen med.

STOCKHOLM:

10 feb: D’Angelo. Filadelfiakyrkan, kl. 20
Tillsammans med bland andra The Roots, Q-Tip och Pino Palladino har D’Angelo arbetat på sin återkomstplatta i närmare fyra år, och kommer att äntligen släppa albumet under 2012. D’Angelo kom i till Stockholm och Filadelfiakyrkan 26 januari och övertygade om att han är tillbaka på riktigt, och 10 februari kommer han tillbaka för ytterligare en spelning.

11 feb: Rebecca & Fiona. Berns, kl. 21
Det är i utlandet, på större scener, med mycket större artister, som Rebecca & Fiona verkligen får skina, och nu med ett album klart är åtminstone tanken att även Sverige ska förstå vad DJ-duon handlar om. Stockholmarna  släppte nyligen sitt debutalbum I Love You, Man! och nominerades bara några dagar därefter till tre P3 Guld-priser, en gala vars stora höjdpunkt var tjejernas ”Ingen Människa Är Illegal”-manifestation under sitt framträdande . 11 februari 2012 spelar Rebecca & Fiona på Berns i Stockholm.