Spellista: Best of 2011

Rockfotos fotograf Beatrice Törnros är inte bara fantastisk bakom kameran, hon är grym i dj-båset också, och så är hon en jävel på att knåpa ihop Spotify-listor. Vi bad henne välja ut sina absoluta favoritlåtar från i år, vilket resulterade i en över hundra låtar lång lista. Givetvis finns hennes favorit Bright Eyes (bilden) med på listan. Lyssna och läs hennes kommentar efter hoppet.

Jag skulle kunna skriva i en evighet om varenda låt på denna lista. Var jag hörde låten först, hur jag mådde, om hur den påminner om någon. Vilka låtar jag dansat mig svettig till, vilka jag gråtit till, vilka jag hånglat till. Låtarna som endast gör mig lycklig, och dom som bränner till lite extra långt där inne. Men jag nöjer mig med att säga att detta är det absolut bästa ur mitt musikår.

Lyssna här.