Veckans spelningar 18-24 nov

Audionom

GÖTEBORG:

19 nov: Thirty Dirty Years: Rambling Nicholas Heron & Citizen K, S/S Marieholm, kl 19Stans bästa skivaffär, Dirty Records, fyller trettio! De började i Uddevalla och etablerade sig sedan på Chalmersgatan och nu finns även en filial på Andra Lång. Där brukar jag fika på lördagarna med ett gäng sköna gubbar. Oerhört trevligt. Denna kväll dricker vi annat än kaffe och kanske rör de lurviga till Soundtrack-doftande Citizen K samt bandet jag alltid trott varit en av The Hives-killarnas soloprojekt; Rambling Nicholas Heron. Facebook event.

19 nov: Audionom, Samling & Super!, Trucken kl 21Nu när Pustervik har gått in i sin renoveringsfas har klubbarna som haft sitt hem här fått leta sig till andra platser. Woody West har bland annat sökt sig till Trucken, denna anonyma kulturförening på Lindholmen som i mitt tycke är stans allra trevligaste lokal. Kan det vara för att det drivs av medlemmar för medlemmar? Det tror jag. Ikväll spelar etablerade, synt-krautiga Audionom, psykadeliska nyss-med-debutalbum-nedkomna Samling och Suicide-doftande endast-en-låt-på-myspace Super! Glöm ej att kirra medlemskap! Facebook event.

19 nov: The Volcano, Cheveu, Mongst, SOB Pariassound, Gårdaskolan, kl 21Ofta när man går till Koloni har man ingen aning om vad det är för band som spelar, man går dit för att det är gött och ibland blir man glatt överraskad av nåt av banden, men alltid, alltid har man förbannat trevligt. Jag väljer att sätta göteborgsbandet The Volcano högst upp på lineupen här idag. De är riot grrls för idag helt enkelt. Me like! De andra har jag noll koll på. Facebook event.