Vinn Junior Boys-biljetter!

På fredag respektive söndag gör fina electroduon Junior Boys spelningar på Strand i Stockholm och Debaser i Malmö. Rockfoto har i samarbete med Playground kommit över fem biljetter till respektive konsert. Hela tio lyckliga vinnare kommer därmed att få gå på spelning i helgen. Sugen att bli en av dessa? Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan.

Från vilket land kommer Junior Boys?

Skicka ditt svar (och skriv också i vilken stad du vill se konserten) till tavling@rockfoto.nu!

Senast på torsdag (17 nov) kl 16 behöver vi ditt svar.

Lycka till.

× × ×

2 reaktioner

  • Anonym skriver:

    hejsan rockfoto, Junior Boys är från KANADA!!! vilken nice tävlig/hemsida!! det vore fett tungt att få se dem!! hoppas jag vinner, skulle bli jätteglad/ skicka lite bra foton på bandet till er som tack (är fotograf), ha en toppentorsdag nu och må bästa svar vinna!! pusss :-)

  • Anonym skriver:

    hejsan rockfoto, Junior Boys är från KANADA!!! vilken nice tävlig/hemsida!! det vore fett tungt att få se dem!! hoppas jag vinner, skulle bli jätteglad/ skicka lite bra foton på bandet till er som tack (är fotograf), ha en toppentorsdag nu och må bästa svar vinna!! pusss :-)

Kommentarer är stängda.