Peace & Love, dag 2

 

Peace & Love tuffar på. Under andra dagen hann Rockfoto med att se Veronica Maggio och Oskar Linnros namedroppa varandra, Patrick Wolf fylla år, I Blame Coco demonstrera sina färdigheter i svenska, 30 Seconds to Mars duka under för Jared Letos galenskap, M.I.A. bräda varenda artist som har eller kommer att spela på festivalen och The Ark säga goodbye so long.

 När Oskar Linnros intog Eldoradoscenen vid 21.30-tiden på torsdagen var det framför en både rusig och solbränd publik. Tidigare under dagen, nästan märkligt tidigt, hade den alltid lika slående vackra Veronica Maggio kavlat ut sin numera gedigna pop- och soularsenal framför en ännu större publik några hundra meter bort. Två popartister med ett förflutet på samma festival, båda omåttligt omtyckta. Maggio spädde på sin popularitet ytterligare i slutet av april i år genom Satan i gatan, en av årets mest hyllade svenska album. I ett av sina mellanprat på Peace & Love nämnde hon ”Oskar och Danne från Snook”, och sex timmar senare valde Linnros att spela en cover på hennes låt ”17 år”, men där han bytte ut ”Rackarberget” till ”Hallonbergen”, som inte ligger långt ifrån (ack) Sundbyberg. De båda exen bollar och refererar till ett förhållande som alla vet om, och det är väl kul när bra popmusik kan födas ur allt detta. När den oerhört välproducerade poplåten ”Från och med du” dundrade ut över sträckta händer och öltält var publiken som lyckligast, så även Linnros själv vad det verkade, där han skuttade runt på scen i sitt svarta hårband.

1 reaktion

  • Charlotte skriver:

    De gör ju bara allt för att involvera fansen i det dem gör. Istället för att göra en show FÖR fansen så gör de en show och konsert MED dem. Fint är det.

Kommentarer är stängda.