Vinn biljetter till tvådagarsfesten Loaded The Big One


Under tre år har Loaded huserat på Debaser Medis och arrangerat med över 100 liveframträdanden. Nu avslutar de den sjätte terminen och höjer ribban rejält. 27-28 maj hålls den största tvådagarsfesten som någonsin hållits på Debaser Medis. Under två varma försommarkvällar kommer följande fjorton svenska och internationella artister och djs att stå på Debasers scen:

HÄSTPOJKEN, BRITTA PERSSON, KARL X JOHAN, PANTER, BRODINSKI [FR], THE SOUND OF ARROWS, THE TOUCH, KUTTERFUGEL, MUSIKENLIGTJERRY MED VÄNNER, LOADED DJS, LA PETITE PUTAIN, GUSTAV GELIN, LEONARD LINDQVIST och LI STANLEY & SALLY KAHN.

Rockfoto har i samarbete med Debaser och Loaded fått möjlighet att lotta ut tvådagarspass till arrangemanget. Två glada partyprissar får ta med sig varsin vän båda kvällarna. Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga och mejla svaret till tavling@rockfoto.nu innan den 22/5.

Vilken av ovanstående bokade akter har skrivit en låt om Shane Macgowan?

Lycka till!

Mer info om festivalen här.