Veckans FYND: Anwai, DOCKK och Melody Fields

Anwai
Anwai

Varje måndag presenterar HYMN tre svenska musikfynd att hålla ögonen på. Veckans skörd hittas nedan:

Anwai

Anwai består av barndomsvännerna Amadeus Rudolfsson och Mons Lorenzen. Sedan 2014 har de skrivit elektronisk pop ihop. Nyligen släppta singeln ”Money Rain” är mer r&b-doftande än tidigare och låter inte helt olikt det som The Weeknd sysslade med innan han blev megaarenastjärna. Det här är en hit.

DOCKK

Göteborgsbaserade Amanda Linnér ligger bakom det musikaliska projektet DOCKK som nyligen släppte debut-ep:n hands off. Det handlar om fyra spår melankolisk men lekfull electropop som (enligt upphovskvinnan själv) har ”relativt” politiska texter. Mycket snygg och lovande debut!

Melody Fields

Göteborgs Melody Fields gör klassisk psykedelia: Kalifornien-stämsång, slingrande psych-gitarrer, trippiga låtarrangemang och en ljudbild dränkt i en helt perfekt mängd fuzz och reverb. Som en blandning av allt det vi älskar från sextiotalets, nittiotalets och tiotalets psych-scener. Hittills är bara två låtar släppta men vi hoppas att det snart kommer mer.

Lyssna på vår playlist med FYND här.