VIDEOPREMIÄR: Birdflipper- ”No Sound”

Birdflipper

Stockholmsbaserade Birdflipper är just nu aktuella med EP:n No Sound – en dansant trespårig popskiva som låter som en korsning av Paramore och Chvrches ungefär. Nu har har titelspåret fått en tjusig video som idag har premiär på HYMN:

– I arbetet med videon har vi samarbetat med Fredric Johansson och Robin Olofsson som tillsammans med Andreas Carlsson är delägare av POPE Creative Studio. Samma personer och studio som satte sin prägel på Lady Gagas musikvideo ”John Wayne” och Keshas musikvideo ”Praying”. Tillsammans med herrarnas erfarenhet och öga för detaljer lyckades vi skräddarsy den perfekta känslan och storyn för att förmedla låtens andemening, berättar Birdflipper om videon.

Vad handlar låten om?

– Den grundar sig i känslan av att inte vara färdig och om rädslan för att växa upp med allt vad det innebär. Den handlar om att offra något stort för chansen att hinna vara ung och dum.

Premiärkolla på ”No Sound” nedan: