VIDEOPREMIÄR: Locals – ”She Makes Me Feel Like Rock’n’Roll”

Redo för lite energisk indierock denna söndag? Då har du hittat rätt.

”She Makes Me Feel Like Rock’n’Roll” är det andra smakprovet vi får höra från kommande Locals-EP:n Something Real som släpps i slutet av oktober.

Idag är det världspremiär för låtens video.

– Videon till ”She makes me feel like Rock’n’Roll” är ett verk av Nemo Stocklassa Hinders. Vi är endast statister i hans ökenland. Vi fick möjligheten att jobba med honom och tvekade inte en sekund. Se videon och förstå varför. Man tvekar inte när man får jobba med Gud liksom. Vi gör allt för Nemo. Vi släpar soffor över halva Danmark, sätter upp tält i gryningen och springer genom skog och över strand. Se videon och längta tillbaka till en vår som aldrig kommer igen, berättar bandet i ett mejl till HYMN.