PREMIÄR: Park & Natur – ”(Nöj Dig Aldrig Med) Nr 2”

Electropopprojektet Park & Natur kretsar kring låtskrivaren och musikern Jonas Stålheims låtar. Förutom Jonas på sång och diverse instrument medverkar Kalle Thorslund på trummor. Tematiskt handlar låtarna om sorg och längtan i stadsmiljö.

Park & Naturs fjärde singel i ordningen gästas av Matilda Sjöström från Steget och Det Brinner. Duetten ”(Nöj dig aldrig med) Nr 2” har i dag premiär via HYMN.

– Samarbetet med Matilda Sjöström kom till för att det helt enkelt var hon som skulle göra det. Simple as that. De första demoversionerna var gjorda för en sångare men det framgick ganska snart att det dolde sig en klassisk duett i låten. Samtidigt blev det tydligt att det var just Matilda som hade den rätta känslan och närvaron för låten. Att hon sedan tackade ja är ju bara en lycka för Park & Natur och för er som kan tänka er att lyssna, säger Jonas om låten som du kan lyssna på ovan.