PREMIÄR: Dim Vanilla – ”Aar o dar”

Dim_9_1

Dim Vanilla är ett av många fina band på Stockholms högst vitala indiepopscen. Nu är de tillbaka med en ny singel och låter bättre än någonsin. Låten ”Aar o dar” är en lysande popkaramell i stil med band som Hater och Alvvays.

Vad handlar låten om?

– Själva idén till den här låten slog rot i ett slags tillstånd mellan dröm och medvetande. Känslan av någon form av sömnig tidlöshet som ibland bara sköljer över en och får en att se tusen mil. Vi tror att det är vad den handlar om.

Vad händer annars för Dim Vanilla framöver?

– Den närmsta tiden är planen att vi ska spela in fler låtar. Under det senaste året har vi spelat ganska mycket live, vilket är väldigt roligt såklart, men nu hade vi tänkt dra oss tillbaka till studion och lägga upp lite fler bitar på nätet.

Premiärlyssna på ”Aar o dar” nedan: