Sarah Klang bjuder på himlastormande countrypop

Sarah Klangs nya singel ”Left Me On Fire” – tredje i ordningen – är som att höra en favoritlåt från tonåren. Allt stannar upp och musiken, laddad med minnen från förr, bildar en länk mellan nu och då. En gammal kärlek passerar revy och för en kort stund framträder dofter och känslor som legat latent i åratal. Du minns känslan av att förlora den stora kärleken – en känsla som alltid kommer att förknippas med just denna låt.

”Left Me On Fire” är bedövande vacker, tidlös och svårt beroendeframkallande. Produktionen hänför och de drömska tongångarna, inklusive de perfekta gitarrslingorna, tar med lyssnarna på en himlastormande resa – grundtonen påminner om ärligheten hos en gammal southern soul-inspelning från 1968. Musiken kommer inifrån, präglad av närvaro och äkthet, totalt befriad från kallhamrade vinstkalkyler. Klang är redo för det stora genombrottet.

Och rösten, ord kommer aldrig att göra den rättvisa.

Låten är producerad tillsammans med Kevin Andersson och mixad av Thom Monahan. Det efterlängtade debutalbumet Love In The Milky Way släpps under första halvan av 2018.