Redaktionens favoriter v.36

Makeout Point
Makeout Point

Ett gäng med fredagsfavoriter kommer lastat!

Makeout Point – ”My Name is Blank” (låt)

Stockholmsbandet Makeout Point är tillbaka med en ursnygg låt vid namn ”My Name is Blank”. Med hjälp av producenten Christoffer Göthberg (som jobbat med band som Dolores Haze och HOLY) har bandet skapat en större ljudbild. Energisk indie när den är som bäst.

Lakely – ”Pockets Full of Sand” (låt/livevideo)

Malmöbaserade americana-bandet Lakely är aktuella med sin debut-EP och firar detta med releasefest på Folk å Rock i hemstaden ikväll. Det bluegrassdoftande titelspåret är av högsta klass och vi ser fram emot att höra mer.

Aurelia Dey feat. Arvid Rask – ”Jag står kvar” (video)

Göteborgsbaserade dancehall-drottningen Aurelia Dey släppte i maj EP:n Alpha Vol. 1 och nu har låten ”Jag står kvar” fått en somrig video signerad Sanna Holmberg. Dagens verklighetsflykt. Videon spelades in på vackra Öland.

Sky Ferreira – ”Easy” (cover)

Commodores klassiker ”Easy” fick nytt liv av Sky Ferreira på soundtracket till bioaktuella filmen Baby Driver (där Sky också medverkar som skådespelare) och nu finns det en video till covern. Med klipp från filmen såklart!

Margo Price – ”A Little Pain” (låt)

Att Margo Price tillhör countrymusikens absoluta toppskikt just nu är vi nog inte ensamma om att tycka. Nya singeln, hämtad från kommande skivan All American Made, är ännu ett exempel på hennes storhet. Det svänger!

Ibeyi feat. Kamasi Washington – ”Deathless” (låt)

Systrarna Diaz kommande album landar 29 september och vi hade verkligen inte kunnat önska oss en bättre försmak. ”Deathless” låter som ett riktigt anthem och gästande Kamasi Washington gör som vanligt det mesta rätt.